PLANIRANJE, PROJEKTIRANJE I INŽENJERING U RADIOKOMUNIKACIJAMA

Naše dugogodišnje iskustvo, kontinuirano usavršavanje u novim tehnologijama te najsuvremeniji programski alati jamac su naše kvalitete u području planiranja, projektiranja i inženjeringa radiokomunikacijskih mreža. Proces uključuje analizu potreba korisnika i odabir najoptimalnijeg tehničkog rješenja, izradu idejnog projekta s računalnom simulacijom te po potrebi i verifikacijom predloženog rješenja terenskim mjerenjima. Ukoliko propisi zahtjevaju, izrađuje se projektno-tehnička dokumentacija i vodi postupak ishodovanja dozvola kod regulatorne agencije. Naše usluge možemo ponuditi u području analognih i digitalnih (DMR) konvencionalnih i trunking VHF/UHF mreža, TETRA, FM radiodifuzije, digitalnih mikrovalnih PTP i PMP veza, wireless mreža baziranih na različitim tehnologijama te u području pristupnog dijela GSM/GSM-R, UMTS i LTE mreža. Posebna specijalnost su nam aktivna i pasivna rješenja namjenjena pokrivanju radijskim signalom zatvorenih prostora (zgrada, proizvodnih pogona, trgovačkih i sportskih centara, hotela, garaža i tunela).

 

IMPLEMENTACIJA I ODRŽAVANJE

Raspoloživost i pouzdanost radijske mreže direktno je ovisna o stručnoj implementaciji i održavanju. Samo oprema koja je instalirana i podešena sukladno najnovijim preporukama proizvođača, uz upotrebu preporučenih alata, instrumenata i programske podrške može osigurati korisniku komunikaciju svaki put kada je to potrebno. Redovito preventivno održavanje koje obavezno uključuje mjerenje tehničkih karakteristika uređaja i opreme te programsku nadogradnju jamči dugovječan rad i dugotrajno zadovoljstvo korisnika. Upravo takvu uslugu u koju je uključeno i interventno održavanje s ugovorenim vremenom odziva omogućujemo našim korisnicima u jamstvenom i izvanjamstvenom roku. Za svu opremu naših principala koju isporučujemo imamo najnoviju tehničku dokumentaciju i programsku podršku, isključivo orginalne rezervne dijelove te sukladno ugovoru s korisnikom i zamjenske uređaje, kako bi prekid komunikacije što kraće trajao.

 

PROJEKTIRANJE I PROIZVODNJA ELEKTRONIČKIH SKLOPOVA I  UREĐAJA

Preko 100 proizvedenih primjeraka izdvojenog upravljanja radiouređajem vatrogascima u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bugarskoj uz 0 reklamacija, oko 100 proizvedenih stolnih adaptera za mobilne TETRA terminale uz 0 reklamacija, prvi u Hrvatskoj s Motorolinim certifikatom Licensed developer te niz zadovoljnih korisnika za koje smo projektirali i izradili sklopove po narudžbi jamac su naše kvalitete u ovom poslu. Primjenjujemo najnovija dostignuća iz analogne i digitalne tehnologije. Uz pouzdane partnere za nabavu elektroničkih komponenti, izradu pločica s tiskanim vezama, strojnu SMD montažu, izradu plastičnih ili aluminijskih kutija u raznim klasama zaštite, izradu folijskih tastatura i drugih potrebnih mehaničkih dijelova, u mogućnosti smo korisniku isporučiti od unikatnog sklopa do proizvoda u zahtjevanoj seriji. Pri tome nismo ograničeni na segment radiokomunikacija već možemo ponuditi rješenja u domeni industrijske elektronike i automatizacije procesa.

 

Pošaljite nam upit