Profil tvrtke

Tvrtka PEL d.o.o. osnovana je 2005. godine i specijalizirana je za rješenja u segmentu radiokomunikacija, s osobitim naglaskom na digitalne sustave TETRA i DMR. Naša osnovna djelatnost je u području radiokomunikacijskih sustava i uključuje njihovo planiranje, projektiranje, inženjering, izradu projektno-tehničke dokumentacije i ishodovanja potrebnih dozvola, prodaju, implementaciju, integraciju posebnih rješenja (AVL, prijenos podataka, daljinsko upravljanje, nadzorno-upravljački centri), edukaciju korisnika i održavanje. Važno je istaknuti kako smo početkom 2008. godine realizirali prvi funkcionalni DMR sustav u Hrvatskoj baziran na Motorola – MOTOTRBO opremi, s integriranim pozicioniranjem vozila i interkonekcijom s analognom mrežom za potrebe JVP Dubrovački vatrogasci.

U svojstvu prodajnog partnera i integratora nudimo široku paletu radiokomunikacijskih rješenja, od poslovnih PMR446 uređaja, preko profesionalnih digitalnih VHF/UHF uređaja, TETRA terminala pa do digitalnih mikrovalnih sustava velike propusnosti. 

Od 2011. godine smo autorizirani distributer tvrtke Hytera, drugog svjetskog proizvođača DMR opreme a koji su zajedno s tvrtkom Sepura, koja je u njihovom vlasništvu, jedan od vodećih proizvođača TETRA terminala i sustava. Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s tvrtkom American International Radio, globalnim distributerom profesionalne radiokomunikacijske opreme, u mogućnosti smo našim korisnicima ponuditi opremu i rješenja najkvalitetnijih svjetskih proizvođača. U segmentu dodatne radiokomunikacijske opreme posebno smo ponosni na partnerstvo s tvrtkama PeiTel (audio oprema za komunikacijske sustave) te Antennentechnik (mobilne antene).  U području mobilnih računala, čitača i RFID opreme Autorizirani smo partner tvrtke  Zebra vodećeg proizvođača u području mobilnih računala, čitača, RFID opreme te pisača.

Naša je poslovna politika korisniku pružiti cijelovito rješenje koje u potpunosti i na najkvalitetniji način ispunjava sve njegove zahtjeve. Kako to u nekim slučajevima nije moguće realizirati s opremom na tržištu, našim korisnicima smo u mogućnosti ponuditi izradu sklopova i uređaja prema njihovim specifikacijama. Važno je napomenuti kako projektiranje, izrada sklopova i proizvodnja uređaja nije ograničena isključivo na područje radiokomunikacija. Do sada smo uspješno realizirali i projekte iz područja industrijske elektronike i automatizacije.

 

Pošaljite nam upit