Hytera Communications Corporation Limited sa sjedištem u Shenzhenu, Kina osnovana je 1993. godine. Hytera je trenutno vodeći svjetski pružatelj inovativnih rješenja u profesionalnim mobilnim radio komunikacijama – PMR, te je trenutno druga tvrtka po veličini na svijetu s tržišnim udjelom na području radio komunikacija od 12.6%. Uzgred, važno je napomenuti da je Hytera svjetski broj jedan u DMR Tier lll Trunking rješenjima. Više od 40% zaposlenika Hytera grupe, u osam razvojno istraživačkih centara, uključeni su u inženjerska istraživanja i razvoj najmodernijih komunikacijskih rješenja. Nedvojbeno se radi o najbržem rastućem brendu s jasnim ciljem da postane vodeći pružatelj radio komunikacijskih rješenja u doglednoj budućnosti. Preuzimanje Sepura grupe krajem svibnja 2017. godine sigurno će još više doprinjeti ostvarenju tog cilja.

Sepura grupa utemeljena je 2002. godine sa sjedištem u Cambridgeu, Velika Britanija. Sepura je vodeći svjetski proizvođač TETRA uređaja i rješenja, vodeći na globalnom tržištu u više od trideset zemalja. Sepura je do sada isporučila više od 400 sustava u šezdesetak zemlja te je drugi brend po zastupljenosti na europskom tržištu u sektoru javne sigurnosti. Portfelj Sepura grupe uključuje TETRA, P25, i LTE sustave i rješenja za sektor javne sigurnosti te sektor trgovine, transporta, naftne industrije, proizvodnje, graditeljstva te mnogih drugih javnih službi. Sepura grupa preuzela je 2015. godine španjolskog PMR pružatelja usluga Teltronic S.A.U, a također je u posjedu finske tvrtke Portalify specijalizirane za razvoj aplikacijskog softvera  u sektoru javne sigurnosti, vladinih institucija te trgovačkom sektoru.

Nedvojebeno, najveća potvrda izvrsnosti tvrtke Hytera su njeni kvalitetni komunikacijski uređaji i rješenja.  Nagrada za dizajn, dodijeljena 6. srpnja 2018. za  PTC760/PDC760 LTE Hytera multi-mode uređaj samo je još jedan dokaz tehnološke izvrsnosti na svjetskom tržištu. U priloženom videu možete vidjeti o kakvom se uređaju radi.

 

 

PEL profesionalna elektronika od 2011. godine kao ovlašteni distributer za Hrvatsku s ponosom ističe svoj doprinos implementaciji kvalitetnih radio komunikacijskih rješenjia s potpisom Hytera u našoj zemlji.

 

 

Pošaljite nam upit